ΠΡΟΪΟΝΤΑ

-A +A
Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση της ελληνικής αγοράς για το τσιμέντο, το σκυρόδεμα και τα αδρανή υλικά που προσφέρουμε.
Οι πελάτες μας βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Αυτός είναι και ο λόγος που προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις τόσο στη βιομηχανία των κατασκευών όσο και στο ευρύ κοινό που διασφαλίζουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα, ασφάλεια, ποιότητα και άνεση.
 

ΣΑΚΕΥΜΕΝΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ

Ανακαλύψτε τη σειρά σακευμένων προϊόντων «ΗΡΑΚΛΗΣ» και βρείτε υλικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις των κατασκευών για αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής.
BasisTM Ενισχυμένο
Το σακευμένο τσιμέντο BasisTM Ενισχυμένο είναι ένα Σύνθετο Πόρτλαντ τσιμέντο ιπτάμενης τέφρας - ποζολάνης - ασβεστόλιθου ειδικά σχεδιασμένο για έργα πολιτικού μηχανικού, οικοδομικά έργα, έτοιμο σκυρόδεμα και προϊόντα σκυροδέματος. Το τσιμέντο Basis™ Ενισχυμένο διατίθεται σε σάκους των 40 και 20 κιλών καθώς και σε Big Bags. Σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN 197-1, είναι τύπου CEM II / B-M (P-W-L) 42,5 N και κατηγορίας αντοχής 42,5 Ν.
HeraclesTM Ενισχυμένο
Το σακευμένο τσιμέντο HeraclesTM Ενισχυμένο (σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN 197-1, είναι κατηγορίας αντοχής 32,5 R – ταχεία ανάπτυξη αντοχών), είναι ένα τσιμέντο υψηλών πρώιμων αντοχών κατάλληλο για όλες τις οικοδομικές εφαρμογές (έργα πολιτικού μηχανικού, οικοδομικά έργα, έτοιμο σκυρόδεμα και προϊόντα σκυροδέματος, σοβάτισμα, παραθαλάσσιο σκυρόδεμα). Ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις των κατασκευών για αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Διατίθεται σε σάκους των 50, 40 και 25 κιλών.
HeraclesTM λευκό τσιμέντο
Το HeraclesTM λευκό είναι τσιμέντο υψηλής λευκότητας και εργασιμότητας, ειδικό για παρασκευή διακοσμητικών στοιχείων, λευκού σοβά και την αποκατάσταση παλαιών κτιρίων και μνημείων. Ιδανικό για εφαρμογή σοβά (τελευταία στρώση) καθώς και για όλες τις εφαρμογές σκυροδέματος, που απαιτείται λευκό χρώμα. Το Heracles™ λευκό τσιμέντο διατίθεται σε σάκους των 50 και 25 κιλών. Το Heracles™ λευκό τσιμέντο (CEM I 52,5 R) καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ EN 197-1.
 

ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΧΥΔΗΝ

Είναι η βασική πρώτη ύλη για την παραγωγή σκυροδέματος και κονιαμάτων. Στη μορφή αυτή είναι διαθέσιμα όλα τα προϊόντα του Ομίλου μας που υπάρχουν και σε σακευμένη μορφή: Basis Ενισχυμένο, Heracles Ενισχυμένο, Heracles λευκό τσιμέντο.
 

ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ

Με ισχυρά εφόδια την μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο του σκυροδέματος, καθώς και την τεχνογνωσία της LafargeHolcim, η Lafarge Beton έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης που θέτει την καινοτομία, την ποιότητα και την αισθητική στο επίκεντρο. Η Lafarge Beton, θυγατρική του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, παράγει το σύνολο των κατηγοριών σκυροδέματος που προδιαγράφονται στο Νέο Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος (ΚΤΣ 2016). Ειδικότερα, προσφέρει διαφοροποιημένα προϊόντα και έξυπνες λύσεις που ικανοποιούν κάθε σύγχρονη κατασκευαστική ανάγκη. 
 
 

ΕΙΔΙΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ

Τα Ειδικά Σκυροδέματα της Lafarge Beton απαντούν ακόμη και στις πιο υψηλές απαιτήσεις οδηγώντας τις εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο.
Τα Ειδικά Σκυροδέματα αποτελούν μια ξεχωριστή  πρόταση προϊόντων και εξειδικευμένων λύσεων που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη για διαφοροποίηση σε υφή και όψη, για δημιουργία χώρων με αρχιτεκτονική ταυτότητα και για άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα. Ειδικότερα, περιλαμβάνουν:  το ιδιαίτερα ρευστό, αυτοσυμπυκνούμενο, αυτοεπιπεδούμενο σκυρόδεμα Agilia, τη σειρά διακοσμητικών σκυροδεμάτων Artevia για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές σε δάπεδα ή επιφάνειες, τη σειρά έτοιμων σκυροδεμάτων Ultra Series για όλα τα στάδια της οικοδομής, και το σκυρόδεμα Hydromedia που απορροφά το νερό της βροχής και διευκολύνει τη φυσική απορροή του στο έδαφος. Ένα ακόμη στοιχείο που διαφοροποιεί τη Lafarge Beton είναι οι μοναδικές υπηρεσίες και η τεχνική υποστήριξη που παρέχει στους πελάτες. Με την υπηρεσία «Τοποθέτηση και Φινίρισμα» αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη κατασκευή δαπέδων με επιφάνεια από  σκυρόδεμα, μέσω των εξειδικευμένων εφαρμοστών της σειράς Artevia. Η εξειδίκευση των στελεχών της, οι διαδικασίες ελέγχου και η ποιότητα των προϊόντων εγγυώνται το αποτέλεσμα.
 

ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ

Τα αδρανή υλικά κάνουν ακριβώς αυτό που ορίζεται από το όνομά τους. Παραμένουν χημικώς αδρανή, σε αντίθεση με το τσιμέντο και το νερό, που με τη χημική τους δράση οδηγούν στη σκλήρυνση του σκυροδέματος. Τα αδρανή υλικά συνδέονται και συγκολλούνται μεταξύ τους, συμβάλλοντας στην αντοχή του τελικού προϊόντος.
Η Lafarge Beton έχει 7 ασβεστολιθικά λατομεία στην Ελλάδα με άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια ελέγχου ποιότητας και εξειδικευμένο προσωπικό, που καλύπτουν τις ανάγκες της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας σε αδρανή υλικά με εγγυημένη ποιότητα. Παράγονται όλα τα είδη προϊόντων, κατάλληλα για όλες τις εφαρμογές: αδρανή σκυροδέματος, υλικά οδοποιίας, υλικά ασφαλτομιγμάτων, αδρανή κονιαμάτων, ογκόλιθοι για λιμενικά έργα, καθώς και αδρανή υλικά για παραγωγή ασβέστου.
 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΛΑΒΑ

Η ΛΑΒΑ Μεταλλευτική & Λατομική δραστηριοποιείται στην εξόρυξη ορυκτών όπως ελαφρόπετρα, γύψος, ποζολάνη και πυριτικό.
Η βασική δραστηριότητά της είναι η εξόρυξη και εμπορία ελαφρόπετρας από το νησί Γυαλί. Ένα χημικά αδρανές πορώδες ηφαιστειογενές ορυκτό, το οποίο δημιουργήθηκε από την υποθαλάσσια έκρηξη ηφαιστείου της ευρύτερης περιοχής της Νισύρου.
Η ελαφρόπετρα ΛΑΒΑ ως φυσική πρώτη ύλη είναι:
 • Φιλική προς το περιβάλλον
 • Θερμομονωτική
 • Ηχοαπορροφητική
 • Άκαυστη
Η εξαιρετική ποιότητα της ελαφρόπετρας LAVA, σε συνδυασμό με το λευκό της χρώμα, τη μεγάλη μηχανική αντοχή και το χαμηλό ειδικό βάρος, είναι οι λόγοι που πολλές επιχειρήσεις σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Μέση Ανατολή κ.λπ. την εισάγουν και την χρησιμοποιούν – όπως και στην Ελλάδα – ως οικοδομικό, γεωτεχνικό και γεωργικό υλικό.

ΠΟΡΟΜΠΕΤΟΝ

Το MASTER BLOCK ΗΡΑΚΛΗΣ είναι το νέο καινοτόμο πορομπετόν. Παράγεται από τσιμέντο υψηλών αντοχών, χαλαζιακή άμμο και νερό. Έχει πορώδη υφή και άριστη κατανομή κυψελών, που του δίνουν κορυφαία χαρακτηριστικά και ιδιότητες, κάνοντάς το ιδανικό για εσωτερική ή εξωτερική τοιχοποιία (είτε ως φέρουσα, είτε ως πληρωτική) και για κάθε τύπου κατασκευή:

 • Κατοικίες
 • Εμπορικά Κτίρια
 • Βιομηχανικά Κτίρια

Το MASTER BLOCK ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και πιο ανθεκτικό. Έχει ακριβείς διαστάσεις, κόβεται και επεξεργάζεται εύκολα, προσφέροντας τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε εφαρμογή. Έτσι, το χτίσιμο γίνεται πιο εύκολο, πιο γρήγορο, πιο καθαρό, και πιο ποιοτικό.

 • Με λιγότερο κόπο
 • Καθαρό εργοτάξιο
 • Πιο λεπτό σοβά
 • Πιο ελαφρύ φορτίο
 • Λιγότερα υλικά
 
back