ΠΡΟΪΟΝΤΑ

-A +A
Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση της ελληνικής αγοράς για το τσιμέντο, το σκυρόδεμα και τα αδρανή υλικά που προσφέρουμε.
Οι πελάτες μας βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Αυτός είναι και ο λόγος που προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις τόσο στη βιομηχανία των κατασκευών όσο και στο ευρύ κοινό που διασφαλίζουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα, ασφάλεια, ποιότητα και άνεση.
 

ΣΑΚΕΥΜΕΝΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ

Ανακαλύψτε τη σειρά σακευμένων προϊόντων «ΗΡΑΚΛΗΣ» και βρείτε υλικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις των κατασκευών για αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής.
BasisTM Ενισχυμένο
Το σακευμένο τσιμέντο BasisTM Ενισχυμένο είναι ένα Σύνθετο Πόρτλαντ τσιμέντο ιπτάμενης τέφρας - ποζολάνης - ασβεστόλιθου ειδικά σχεδιασμένο για έργα πολιτικού μηχανικού, οικοδομικά έργα, έτοιμο σκυρόδεμα και προϊόντα σκυροδέματος. Το τσιμέντο Basis™ Ενισχυμένο διατίθεται σε σάκους των 40 και 20 κιλών καθώς και σε Big Bags. Σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN 197-1, είναι τύπου CEM II / B-M (P-W-L) 42,5 N και κατηγορίας αντοχής 42,5 Ν.
HeraclesTM Ενισχυμένο
Το σακευμένο τσιμέντο HeraclesTM Ενισχυμένο (σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN 197-1, είναι κατηγορίας αντοχής 32,5 R – ταχεία ανάπτυξη αντοχών), είναι ένα τσιμέντο υψηλών πρώιμων αντοχών κατάλληλο για όλες τις οικοδομικές εφαρμογές (έργα πολιτικού μηχανικού, οικοδομικά έργα, έτοιμο σκυρόδεμα και προϊόντα σκυροδέματος, σοβάτισμα, παραθαλάσσιο σκυρόδεμα). Ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις των κατασκευών για αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Διατίθεται σε σάκους των 50, 40 και 25 κιλών.
HeraclesTM λευκό τσιμέντο
Το HeraclesTM λευκό είναι τσιμέντο υψηλής λευκότητας και εργασιμότητας, ειδικό για παρασκευή διακοσμητικών στοιχείων, λευκού σοβά και την αποκατάσταση παλαιών κτιρίων και μνημείων. Ιδανικό για εφαρμογή σοβά (τελευταία στρώση) καθώς και για όλες τις εφαρμογές σκυροδέματος, που απαιτείται λευκό χρώμα. Το Heracles™ λευκό τσιμέντο διατίθεται σε σάκους των 50 και 25 κιλών. Το Heracles™ λευκό τσιμέντο (CEM I 52,5 R) καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ EN 197-1.
 

ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΧΥΔΗΝ

Είναι η βασική πρώτη ύλη για την παραγωγή σκυροδέματος και κονιαμάτων. Στη μορφή αυτή είναι διαθέσιμα όλα τα προϊόντα του Ομίλου μας που υπάρχουν και σε σακευμένη μορφή: Basis Ενισχυμένο, Heracles Ενισχυμένο, Heracles λευκό τσιμέντο.
 

ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ

Με ισχυρά εφόδια την μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο του σκυροδέματος, καθώς και την τεχνογνωσία της LafargeHolcim, η Lafarge Beton έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης που θέτει την καινοτομία, την ποιότητα και την αισθητική στο επίκεντρο. Η Lafarge Beton, θυγατρική του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, παράγει το σύνολο των κατηγοριών σκυροδέματος που προδιαγράφονται στο Νέο Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος (ΚΤΣ 2016). Ειδικότερα, προσφέρει διαφοροποιημένα προϊόντα και έξυπνες λύσεις που ικανοποιούν κάθε σύγχρονη κατασκευαστική ανάγκη. 
 
 

ΕΙΔΙΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ

Τα Ειδικά Σκυροδέματα της Lafarge Beton επαναπροσδιορίζουν τα δεδομένα στην Αρχιτεκτονική και το Design και οδηγούν τις εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο δημιουργώντας το απροσδόκητο
Αποτελούν προηγμένες λύσεις που προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες στο δημιουργό και μοναδικό τελικό αποτέλεσμα σε υφή, όψη και αισθητική. Με έμπνευση από τη φύση, συνδυάζουν αρμονικά τη σύγχρονη τεχνολογία με τα στοιχεία της φύσης: την πέτρα, την άμμο, τα ορυκτά. Χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα στο χρόνο και τις περιβαλλοντικές συνθήκες, λειτουργικότητα και ευελιξία σε εφαρμογές και έργα κάθε είδους και μεγέθους.
Τα Ειδικά Σκυροδέματα της Lafarge Beton περιλαμβάνουν: το υδατοπερατό σκυρόδεμα νέας γενιάς Hydromedia που συνιστά ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση του βρόχινου νερού, το ιδιαίτερα ρευστό, αυτοσυμπυκνούμενο και αυτοεπιπεδούμενο σκυρόδεμα Agilia για κατασκευές πολύπλοκης μορφής, την αρχιτεκτονική/διακοσμητική σειρά σκυροδεμάτων Artevia για απόλυτη ελευθερία στο σχεδιασμό και μοναδική αρχιτεκτονική ταυτότητα, καθώς και τη σειρά έτοιμων σκυροδεμάτων Ultra Series για όλα τα στάδια της οικοδομής.
Με την υπηρεσία “Placing & Finishing” η Lafarge Beton αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη κατασκευή δαπέδων με επιφάνεια από σκυρόδεμα, μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων εφαρμοστών. Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία τόσο των στελεχών όσο και των συνεργατών εγγυώνται το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ

Τα αδρανή υλικά κάνουν ακριβώς αυτό που ορίζεται από το όνομά τους. Παραμένουν χημικώς αδρανή, σε αντίθεση με το τσιμέντο και το νερό, που με τη χημική τους δράση οδηγούν στη σκλήρυνση του σκυροδέματος. Τα αδρανή υλικά συνδέονται και συγκολλούνται μεταξύ τους, συμβάλλοντας στην αντοχή του τελικού προϊόντος.
Η Lafarge Beton έχει 7 ασβεστολιθικά λατομεία στην Ελλάδα με άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια ελέγχου ποιότητας και εξειδικευμένο προσωπικό, που καλύπτουν τις ανάγκες της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας σε αδρανή υλικά με εγγυημένη ποιότητα. Παράγονται όλα τα είδη προϊόντων, κατάλληλα για όλες τις εφαρμογές: αδρανή σκυροδέματος, υλικά οδοποιίας, υλικά ασφαλτομιγμάτων, αδρανή κονιαμάτων, ογκόλιθοι για λιμενικά έργα, καθώς και αδρανή υλικά για παραγωγή ασβέστου.
 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΛΑΒΑ

Η ΛΑΒΑ Μεταλλευτική & Λατομική δραστηριοποιείται στην εξόρυξη ορυκτών όπως ελαφρόπετρα, γύψος, ποζολάνη και πυριτικό.
Η βασική δραστηριότητά της είναι η εξόρυξη και εμπορία ελαφρόπετρας από το νησί Γυαλί. Ένα χημικά αδρανές πορώδες ηφαιστειογενές ορυκτό, το οποίο δημιουργήθηκε από την υποθαλάσσια έκρηξη ηφαιστείου της ευρύτερης περιοχής της Νισύρου.
Η ελαφρόπετρα ΛΑΒΑ ως φυσική πρώτη ύλη είναι:
  • Φιλική προς το περιβάλλον
  • Θερμομονωτική
  • Ηχοαπορροφητική
  • Άκαυστη
Η εξαιρετική ποιότητα της ελαφρόπετρας LAVA, σε συνδυασμό με το λευκό της χρώμα, τη μεγάλη μηχανική αντοχή και το χαμηλό ειδικό βάρος, είναι οι λόγοι που πολλές επιχειρήσεις σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Μέση Ανατολή κ.λπ. την εισάγουν και την χρησιμοποιούν – όπως και στην Ελλάδα – ως οικοδομικό, γεωτεχνικό και γεωργικό υλικό.

ΠΟΡΟΜΠΕΤΟΝ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αλλάζει τον τρόπο που χτίζουμε με το πορομπετόν νέας γενιάς, MASTER BLOCK. Πρόκειται για δομικό προϊόν υψηλής τεχνολογίας με ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ασύγκριτο σε ευκολία, οικονομία και εφαρμογές.

Το MASTER BLOCK του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ παράγεται από τσιμέντο υψηλών αντοχών, χαλαζιακή άμμο και νερό. Έχει πορώδη υφή και άριστη κατανομή κυψελών. Με ακριβείς διαστάσεις, κόβεται και επεξεργάζεται εύκολα προσφέροντας άρτιο αποτέλεσμα σε κάθε εφαρμογή. Είναι ελαφρύ και παράλληλα ανθεκτικό.  

Έτσι, το χτίσιμο γίνεται πιο εύκολο, γρήγορο, «καθαρό» και ποιοτικό.

 •  Με λιγότερα υλικά

 •  Πιο λεπτό σοβά

 •  Πιο ελαφρύ φορτίο

 •  Για καθαρό εργοτάξιο

 •  Με λιγότερο κόπο

«Master» σε κάθε σύγκριση, αποτελεί ιδανική λύση για εσωτερική ή εξωτερική τοιχοποιία (είτε ως φέρουσα είτε ως πληρωτική) καθώς και για κάθε τύπου κατασκευή:

 •  Κατοικίες

 •  Εμπορικά κτίρια

 •  Βιομηχανικά κτίρια

Για την καλύτερη εφαρμογή του πορομπετόν MASTER BLOCK συνίσταται η κατασκευή με τη νέα λευκή κόλλα πορομπετόν MASTER BLOCK. Πρόκειται για συμπληρωματικό προϊόν που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και αισθητική στην τελική κατασκευή.  

 

 
back