Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣ

-A +A

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, αποτελεί μέλος της Holcim, του μεγαλύτερου ομίλου δομικών υλικών στον κόσμο. Όπως γνωρίζετε, η Lafarge και η Holcim, δύο από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου, με μεγάλη ιστορία και επιτυχημένα επώνυμα προϊόντα, ολοκλήρωσαν την ιστορική τους συγχώνευση τον Ιούνιο του 2015.

Σε μία κρίσιμη εποχή, η ένταξή μας στον όμιλο Holcim μας δίνει τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και το μέγεθος να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας.

 

H Holcim έχει στρατηγική παρουσία σε 80 χώρες, ανθρώπινο δυναμικό 90.000 εργαζομένων και μία ευρεία γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων τσιμέντου, σκυροδέματος και αδρανών.

Βασικοί στόχοι της Holcim είναι:

• Ο πελατοκεντρικός προσανατολισμός.
• Η αξιοποίηση της εμπειρίας και των βέλτιστων πρακτικών των δύο εταιριών.
• Ο συνδυασμός της γνώσης, της κατανόησης και της εμπειρίας των τοπικών αγορών.


Προτεραιότητά μας είναι να είμαστε ο προτιμητέος συνεργάτης για τους πελάτες μας.

Στη βάση αυτή, συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση στην καινοτομία, στο ευρύ χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που διαθέτουμε και σε υπηρεσίες που δίνουν αξία στους πελάτες μας από την αρχή έως και μετά την ολοκλήρωση οποιασδήποτε κατασκευής. Δέσμευσή μας είναι ότι θα προσφέρουμε ό,τι υποσχόμαστε στους πελάτες μας και τους τελικούς χρήστες των προϊόντων μας, ανεξάρτητα από το είδος του έργου – από την κατασκευή της ιδανικής κατοικίας, έως τις υποδομές μεγάλης κλίμακας.

 

back