ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ καλωσορίζει τους εμπορικούς συνεργάτες του στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ».  

Εδώ όπου η υψηλή τεχνογνωσία, τα καινοτόμα προϊόντα και οι λύσεις προστιθέμενης αξίας συναντούν την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών. Εδώ, η συνεργασία εκτιμάται,  γίνεται ευχαριστώ και η σταθερή επιλογή οδηγεί σε δυνατές σχέσεις αμοιβαίας κατανόησης, χτισμένες σε γερές βάσεις. Ένα πρόγραμμα προνομίων, δώρων και εκπαίδευσης που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς.

Θέλοντας να επιβραβεύσουμε την προτίμησή στα κορυφαία προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ και να σας ευχαριστήσουμε για την επιλογή σας, παρέχουμε μοναδικά δώρα καθώς και προνόμια με βάση τις δικές σας ανάγκες. 

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» βασίζεται σε 3 άξονες: 

  1. Επιβράβευση πιστότητας με παροχή χρηστικών δώρων τόσο για τα συμμετέχοντα καταστήματα όσο και για τους πελάτες τους
  2. Ενίσχυση εικόνας με παροχή λειτουργικών & διακοσμητικών αντικειμένων με την επωνυμία της εταιρίας
  3. Εκπαίδευση εμπορικών συνεργατών με επισκέψεις σε εγκαταστάσεις μας, όπως Εργοστάσια, Κέντρα Διανομής και Ερευνητικά Κέντρα

Τι κερδίζει ο εμπορικός συνεργάτης μέσα από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ»;

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ επενδύει στην ενίσχυση των ΣΧΕΣΕΩΝ με τους συνεργάτες του και την επιβράβευσή τους. Τα τελευταία 6 χρόνια μέσα από το Πρόγραμμα.

«ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» επιβραβεύει τόσο τους τελικούς χρήστες των προϊόντων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, όσο και τους εμπορικούς συνεργάτες του. Το 2018 και το 2019, το Πρόγραμμα κορυφώθηκε με μεγάλα δώρα, δύο ταξίδια με όλα τα έξοδα πληρωμένα για 20 συνολικά εμπορικούς συνεργάτες και τους συνοδούς τους στη Βαρκελώνη και τη Βιέννη αντίστοιχα. Το 2021 το Πρόγραμμα Επιβράβευσης επιστρέφει δυναμικά με μεγάλο δώρο σε προορισμό... έκπληξη! Μείνετε συντονισμένοι, καθώς πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί.

Πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» για το 2021;

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης έχει διάρκεια από 1 Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου 2021. Κατά το διάστημα αυτό, τα καταστήματα οικοδομικών υλικών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα σηματοδοτούνται με αφίσες, έντυπα συμμετοχής, καθώς και άλλα υλικά επικοινωνίας. Για το σύνολο της διάρκειας του προγράμματος, όλοι οι εμπορικοί συνεργάτες ενημερώνονται και καλούνται να δηλώσουν τις αγορές που πραγματοποίησαν μέσα από ειδικά έντυπα συμμετοχής, με στόχο να κερδίσουν μοναδικά δώρα και προνόμια.

Με κάθε αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας σακευμένου τσιμέντου του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ (HERACLES, BASIS, ΛΕΥΚΟ, LYSIS), κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να δηλώσετε εύκολα και γρήγορα με δύο τρόπους για να συμμετέχετε στις μηνιαίες κληρώσεις:

A. μέσω του εντύπου συμμετοχής που μπορείτε να βρείτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα

Β. μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στη σελίδα μας

 

Δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων οικοδομικών υλικών

 

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» θα διαρκέσει από την 1 Ιουλίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

 

Με τη συγκέντρωση 20 πόντων, μπορείτε να συμμετέχετε στην κλήρωση για μία ψησταριά υγραερίου Spirit II E-320 GBS της WEBER®.

 

 

 Όροι Διαγωνισμού

Νικητές Προγράμματος Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» (2019)