ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

-A +A

Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ δημιουργούμε κάθε μέρα με πάθος για καινοτομία και δέσμευση για ποιότητα. Φιλοδοξούμε να είμαστε πάντα πρωτοπόροι. Γι’ αυτό και η καινοτομία βρίσκεται στο κέντρο κάθε δραστηριότητάς μας και επιδράει σε όλους τους κρίκους της αλυσίδας αξιών μας, από την πρόσβαση στις πρώτες ύλες έως τη συνολική εξυπηρέτηση του πελάτη.

Προσπαθούμε καθημερινά να αναπτύσσουμε καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες προκλήσεις. Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία του Ομίλου Holcim και τις ικανότητες των συνεργατών και των ερευνητών μας, προσφέρουμε έξυπνες λύσεις προστιθέμενης αξίας που καλύπτουν όλες τις εφαρμογές στον τομέα των κατασκευών, από τα πιο μεγάλα έργα υποδομής μέχρι και εφαρμογές διακόσμησης.

 

 Η τεχνογνωσία μας στο σκυρόδεμα μάς δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας εγγυημένη τεχνική υποστήριξη, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες για το σχεδιασμό εξειδικευμένων προϊόντων, τη συγκριτική αξιολόγηση προϊόντων της αγοράς και τη συντήρηση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας.

Στόχος μας είναι να αντιμετωπίζουμε μαζί με τους πελάτες μας τις προκλήσεις της εποχής, πετυχαίνοντας βέλτιστη ενεργειακή απόδοση, ελαττώνοντας το κόστος κατασκευής, μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο αισθητικής.

back