Η ΕΤΑΙΡΙΑ

-A +A

 Για περισσότερα από 100 χρόνια, ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου Holcim, παραμένει ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα. Από το πρώτο μας εργοστάσιο στη Δραπετσώνα το 1911, μέχρι και σήμερα, διαδραματίζουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχειρηματικότητα, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Με το ισχυρό μας όνομα και τη σειρά προϊόντων «ΗΡΑΚΛΗΣ», με την εμπειρία χρόνων στους κλάδους του τσιμέντου, των αδρανών υλικών και του σκυροδέματος καθώς και την τεχνογνωσία του Ομίλου Holcim, σας προσφέρουμε τις πλέον αξιόπιστες λύσεις υψηλής ποιότητας.

 

Προτεραιότητά μας είναι να είμαστε ο συνεργάτης που προτιμούν οι πελάτες μας, καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη σε δομικά υλικά, μέσα από μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών. Η καινοτομία βρίσκεται στην καρδιά των δραστηριοτήτων μας.Γι’ αυτό και δημιουργούμε προϊόντα που ξεχωρίζουν και δημιουργούν προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας, από τη σύλληψη μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής. Δεν σταματάμε όμως εκεί. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και συνεχή τεχνική υποστήριξη σε θέματα ποιότητας που σχετίζονται με τις ιδιαίτερες προδιαγραφές κάθε έργου.

Με παρουσία σε 33 σημεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, ο Όμιλός μας στηρίζει στην πράξη κλάδους της βιομηχανίας καθώς και το κράτος, απασχολώντας 700 εργαζόμενους και προσφέροντας έμμεσα εργασία σε δεκάδες επιχειρήσεις και πάνω από 2.000 εργαζόμενους. Ταυτόχρονα, ενισχύουμε την εθνική οικονομία, αφού εξάγουμε το 60% του όγκου των πωλήσεών μας σε περισσότερες από 20 χώρες.

Τα μακροπρόθεσμα επενδυτικά προγράμματα του Ομίλου μας δίνουν προτεραιότητα στην εξέλιξη των μέσων και συστημάτων Υγείας & Ασφάλειας των εργαζομένων, την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των παραγωγικών μας μονάδων, τις εξαγωγές, καθώς και την καινοτομία που προάγει την αειφόρο ανάπτυξη.

Γιατί στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ βασική και πάγια επιδίωξή μας είναι να συμβάλουμε ενεργά στη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας μας και να δημιουργούμε όφελος για όλους.

back