ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Υποδεχόμαστε όχι μόνο τη νέα χρονιά, αλλά και την κάθε μέρα με στιλ και καλαισθησία!  Πώς όμως μπορούμε να δώσουμε την πνοή ανανέωσης που επιζητούμε στο χώρο μας;  Εντάσσοντας στο χώρο μας μία κομψή βιβλιοθήκη!

Μια βιβλιοθήκη εκτός από το να φιλοξενεί βιβλία, φωτογραφίες και διακοσμητικά, μπορεί να αποτελέσει βασικό στοιχείο διακόσμησης κεντρίζοντας το ενδιαφέρον και κλέβοντας τις εντυπώσεις. 

BOOKCASE_1

                                                                                                         Πηγή:pinterest

Όταν δε η βιβλιοθήκη μας είναι φτιαγμένη από τσιμέντο είτε τμηματικά είτε εξ’ ολοκλήρου, μαγνητίζει τα βλέμματα προσδίδοντας industrial αισθητική στο χώρο. Το σκυρόδεμα θεωρείται η επιτομή του σύγχρονου σπιτιού στο οποίο κυριαρχεί η βιομηχανική αισθητική και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Η απλότητα αλλά και οι σκληρές ατέλειες που δημιουργεί μας καθηλώνουν προσφέροντας στο χώρο ένα μοντέρνο και φινετσάτο αποτέλεσμα.

BOOKCASE_2

                                                                                                       Πηγή:pinterest

Χρώματα, ξύλο και μέταλλο είναι κάποια από τα στοιχεία που μπορούν να αναδείξουν τη βιβλιοθήκη μας από τσιμέντο δίνοντας στο χώρο μας ξεχωριστή ταυτότητα. 

BOOKCASE_3

                                                                                                      Πηγή:pinterest 

Οι επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες και το αποτέλεσμα ξεχωριστό. Εκτός από την κλασική βιβλιοθήκη, μια έξυπνη και ιδιαίτερη χρήση ραφιών από τσιμέντο σε σχήματα που ξυπνούν τη φαντασία μας, δίνει αρχιτεκτονικό χαρακτήρα στο χώρο μας.  Ανακαλύπτουμε την ομορφιά του σκυροδέματος σε κάθε πτυχή του σπιτιού μας!

BOOKCASE_4

                                                                                                   Πηγή:pinterest