ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Ένας τοίχος από τσιμέντο μπορεί να κάνει μια μοντέρνα και τολμηρή δήλωση για τη διακόσμηση του χώρου σας. Σας προτείνουμε να αγκαλιάσετε την urban αισθητική και να δώσετε εύκολα και γρήγορα μια ξεχωριστή και εντυπωσιακή αισθητική στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Πηγή: Pinterest.com

Το τσιμέντο είναι κυρίως συνδεδεμένο με μινιμαλιστικές λεπτομέρειες και καθαρές γραμμές, ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους πιο απροσδόκητους και ασυνήθιστους τρόπους καλύπτοντας μεγάλες επιφάνειες όπως ένας τοίχος στην «καρδιά» του σπιτιού.

Πηγή: Pinterest.com

Η ανθεκτικότητα, η ποιότητα και η μεγάλη αντοχή του τσιμέντου, σε συνδυασμό με τη κομψή όψη του, το καθιστούν μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, η οποία μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τα περιβάλλοντα στοιχεία της.

Από μια πολυτελή μονοκατοικία στα προάστια μέχρι κι ένα βιομηχανικό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, ολοένα και περισσότερα σπίτια ενσωματώνουν το μπετόν και την τσιμεντοκονία ως βασικό συστατικό της διακόσμησης τους.

Πηγή: Pinterest.com

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εμφανές σκυρόδεμα για να δώσετε σε έναν τοίχο του σπιτιού σας την αίσθηση τσιμέντου που επιβάλλει η industrial αισθητική.

 

Πηγή: Pinterest.com

Εναλλακτικά, μια εύκολη λύση για να δημιουργήσετε την όψη τσιμέντου είναι η τοποθέτηση μπλοκ τσιμέντου επάνω στην επιφάνεια του τοίχου. Η πρόταση αυτή είναι πιο ακριβή, ωστόσο προσφέρει τα πλεονεκτήματα της ηχομόνωσης και της θερμομόνωσης.

Πηγή: Pinterest.com

Όποια τεχνοτροπία και αν επιλέξετε το αποτέλεσμα παραμένει σύγχρονο, κομψό και ιδιαίτερα minimal.