ΠΑΓΚΟΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ

Η νέα αυτή τάση ενδείκνυται για όσους αναζητούν την ανθεκτικότητα αλλά και την υψηλή αισθητική. Ο μινιμαλισμός και το industrial στυλ ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Πηγή: Pinterest.com

Το σκυρόδεμα έχει την ικανότητα να διαμορφώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει ακριβώς με τις διαστάσεις της κουζίνας σας και να φινιρίζεται σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.

Πηγή: Pinterest.com

Όχι μόνο είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό που θα διαρκέσει για πολλές δεκαετίες, αλλά οι επιλογές σχεδίασής σας είναι σχεδόν ατελείωτες ώστε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και ξεχωριστό αποτέλεσμα που ταιριάζει στο δικό σας χώρο, αισθητική και στυλ.

Πηγή: Pinterest.com

Η ανθεκτικότητα στη θερμότητα, στη φθορά, στο νερό κτλ. αποτελούν κύριο μέλημα κατά την επιλογή πάγκου κουζίνας. Οπότε, εάν θέλετε να δώσετε μια πνοή ανανέωσης στην κουζίνα σας, με μέγιστη χρηστικότητα και αντοχή, σίγουρα αξίζει να σκεφτείτε το σκυρόδεμα.

Πηγή: Pinterest.com

 

Μια ακόμα χρήση που εντυπωσιάζει είναι η προσθήκη ελαφριάς επένδυσης από γυαλισμένο τσιμέντο. Η εμφάνιση του υλικού μπορεί να διαμορφωθεί σε χρώμα, γυαλάδα, ή σχήμα δίνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα με το πλεονέκτημα της αντοχής.

Πηγή: Pinterest.com