ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ

Ο Σεπτέμβριος εκτός από πρώτος μήνας τού φθινοπώρου, είναι και ο μήνας που έχει συνδεθεί με νέα ξεκινήματα ή επανεκκινήσεις σε διάφορους τομείς. Μπορεί να ευχόμαστε “καλή χρονιά” στις αρχές Ιανουαρίου, όμως για πολλούς από μας η νέα χρονιά ξεκινά πρακτικά τον Σεπτέμβριο, τον μήνα δηλαδή που ξεκινά και το σχολείο.

Ο Σεπτέμβρης, λοιπόν, συμβολίζει την επιστροφή στο σχολείο, στη δουλειά, σε νέα ξεκινήματα. Μαζί με τα πρώτα φθινοπωρινά φύλλα, έρχεται και η ανάγκη για περισσότερη εργασία, διάβασμα και μελέτη. Έτσι, είναι μία καλή ευκαιρία για ανανέωση στο χώρο εργασίας και μάλιστα στο γραφείο σας!

Πηγή: Pinterest.com

Είτε πρόκειται για τη δουλειά που πλέον γίνεται από το περιβάλλον του σπιτιού, την εξεταστική στο πανεπιστήμιο, είτε το διάβασμα για το σχολείο, ένας μοντέρνος και λειτουργικός χώρος είναι απαραίτητος. Ευκαιρία, λοιπόν, να εξερευνήσετε την νέα τάση στα γραφεία, σύμφωνα με την οποία η πάνω επιφάνεια είναι φτιαγμένη από τσιμέντο. Πέραν από κορυφαία αισθητική, προσφέρει άνεση και ενδείκνυται για συγκέντρωση.

Πηγή: Pinterest.com

Στις μέρες μας, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν την εργασία από το σπίτι. Ένας δημιουργικός χώρος δίνει έμπνευση και ενισχύει την παραγωγική ροή.

 

Πηγή: Pinterest.com

 Για αυτούς που θέλουν να προσθέσουν λίγη «ψυχή» στον χώρο εργασίας τους, ένα γραφείο από τσιμέντο αποτελεί μια μοναδικά πρωτότυπη επιλογή.

Πηγή: Pinterest.com

Το τσιμέντο στην διακόσμηση είναι μια τάση που ήρθε για να μείνει και στο χώρο του γραφείου.

Πηγή: Pinterest.com

Ίσως είναι ο βασιλιάς του βιομηχανικού στιλ, ταιριάζει τόσο στο γραφείο στο σπίτι, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους που προάγουν αυτό το μοναδικό στιλ.

Πηγή: Pinterest.com

Προσφέρει μίνιμαλ αισθητική και ταυτόχρονα συνθέτει ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Οισυνδυασμοί είναι αμέτρητοι και πάντα σε θέση να καλύψουν όλες τις προσωπικές σας ανάγκες.