ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΜΟΤΙΒΑ

Τα γεωμετρικά μοτίβα αποτελούν τη νέα τάση στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, ενώ σε συνδυασμό με τη βιομηχανική αισθητική του τσιμέντου προσδίδουν ξεχωριστό στυλ, φρεσκάδα και μοντέρνο χαρακτήρα σε κάθε χώρο. Το σπίτι μοιάζει με ένα μεγάλο καμβά, που συνδυάζει τις απλές γραμμές, την ισορροπία και την αρμονία. 

Οι νέες τάσεις υποδεικνύουν υλικά που επιστρέφουν ανανεωμένα σε νέες χρωματικές παλέτες και εντάσσονται στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού με δημιουργικό τρόπο. 

Γεωμετρικά σχήματα σε πλακάκια, δάπεδα, ταπετσαρίες, υφάσματα και διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να μεταμορφώσουν το σαλόνι, την κουζίνα, το μπάνιο και το υπνοδωμάτιο σας.

Τα εξάγωνα, τα οποία ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή σε ιστορικά σπίτια των περασμένων αιώνων, μπορούν να δώσουν ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ στο πάτωμα και να ανανεώσουν την κουζίνα σας.

Η αισθητική του τσιμέντου σε συνδυασμό με τα γεωμετρικά μοτίβα, έχει τη δύναμη να μετατρέψει το πάτωμα σε κομψοτέχνημα. Το γεωμετρικό design σε συνδυασμό με επιφάνειες από τσιμέντο δίνει μια πινελιά φρεσκάδας και ζωντάνιας σε σπίτια με minimal αισθητική.