ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το τσιμέντο κλέβει πλέον την παράσταση και στην εσωτερική διακόσμηση χαρίζοντας μία μοναδική ταυτότητα σε κάθε χώρο. Το υλικό αυτό έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει το ιδανικό «φόντο» ή το σημείο αναφοράς ανάλογα με την μορφή και τη χρήση του.

Συνδυάζοντας το τσιμέντο με άλλα υλικά

Συνδύασε ετερόκλητα στοιχεία και δημιούργησε ένα αρμονικό περιβάλλον με φρέσκες ιδέες. Το τσιμέντο και οι ξύλινες επιφάνειες ταιριάζουν απόλυτα, μιας και τα δύο υλικά εξισορροπούν το ένα το άλλο, ενώ παράλληλα συνθέτουν μία πρωτότυπη εικόνα. 

Επιφάνεια εργασίας που αποτελείται από 2 μικρές βιβλιοθήκες από τσιμέντοσκυρόδεμα και επιφάνεια ξύλου.

Δημιουργώντας αντιθέσεις με το τσιμέντο

 

Η urban αισθητική του τσιμέντου δένει αρμονικά ακόμα και με τις πιο λείες καθαρές γραμμές των υπόλοιπων υλικών που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα ή το μπάνιο. Όσο πιο έντονες και γεμάτες είναι οι γραμμές τόσο πιο βιομηχανικό θα είναι το αποτέλεσμα στο χώρο σου.

 Η λεία σατινέ επιφάνεια του δαπέδου και των τοίχων σε συνδυασμό με τα μίνιμαλ έπιπλα προσδίδουν ένα ήρεμο και μοντέρνο χαρακτήρα στο χώρο.

Χρησιμοποιώντας το τσιμέντο ως έργο τέχνης

Το τσιμέντο έχει τη δυνατότητα να αποτελεί όχι μονό τον «καμβά» που επιτρέπει στην τέχνη και τη διακόμηση να βρίσκονται στο επίκεντρο, αλλά και το ίδιο έργο τέχνης.

Διαχωριστικό φτιαγμένο από τσιμέντο.