ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ καλωσορίζει τους εμπορικούς συνεργάτες του στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ».  

Εδώ όπου η υψηλή τεχνογνωσία, τα καινοτόμα προϊόντα και οι λύσεις προστιθέμενης αξίας συναντούν την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών. Εδώ, η συνεργασία εκτιμάται,  γίνεται ευχαριστώ και η σταθερή επιλογή οδηγεί σε δυνατές σχέσεις αμοιβαίας κατανόησης, χτισμένες σε γερές βάσεις. Ένα πρόγραμμα προνομίων, δώρων και εκπαίδευσης που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς.

Θέλοντας να επιβραβεύσουμε την προτίμησή στα κορυφαία προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ και να σας ευχαριστήσουμε για την επιλογή σας, παρέχουμε μοναδικά δώρα καθώς και προνόμια με βάση τις δικές σας ανάγκες. 

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» βασίζεται σε 3 άξονες: 

  1. Επιβράβευση πιστότητας με παροχή χρηστικών δώρων τόσο για τα συμμετέχοντα καταστήματα όσο και για τους πελάτες τους
  2. Ενίσχυση εικόνας με παροχή λειτουργικών & διακοσμητικών αντικειμένων με την επωνυμία της εταιρίας
  3. Εκπαίδευση εμπορικών συνεργατών με επισκέψεις σε εγκαταστάσεις μας, όπως Εργοστάσια, Κέντρα Διανομής και Ερευνητικά Κέντρα

Τι κερδίζει ο εμπορικός συνεργάτης μέσα από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ»;

  1. Συμμετοχή σε κλήρωση για το μεγάλο δώρο! Ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα για 10 εμπορικούς συνεργάτες και τους συνοδούς τους στη Βιέννη! Οι τυχεροί εμπορικοί συνεργάτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την αυτοκρατορική πρωτεύουσα της Αυστρίας. Την πόλη σαν παραμύθι που φημίζεται για τα μοναδικά παλάτια, τη μουσική κουλτούρα, τα ιδιαίτερα καφέ, την μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και τη Βαυαρική κουζίνα. Ένα ταξίδι που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στο κέντρο της πόλης με διατροφή και ξεναγήσεις σε μοναδικά σημεία της Βιέννης!
  2. Διαφοροποίηση και ενίσχυση έναντι του ανταγωνισμού μέσα από τη δημιουργία εικόνας «επιλεγμένου συνεργάτη» που έχει σταθερή συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου.
  3. Εξασφάλιση παρουσίας στο διαδίκτυο και προώθηση ως μέλος του προνομιακού δικτύου συνεργατών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.
  4. Βελτίωση της εξυπηρέτησης των τελικών πελατών, με σεμινάρια κατάρτισης για τους εμπορικούς συνεργάτες πάνω στα προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ, την ποιότητα τους αλλά και την παροχή αποκλειστικών δώρων.
  5. Αύξηση επιπέδου ικανοποίησης τελικών χρηστών, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η εμπιστοσύνη τους στο σημείο πώλησης και να επιτυγχάνεται αύξηση αγορών.
  6. Στοχευμένη επικοινωνία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ σε περισσότερους από 8.000 αγοραστές τσιμέντου σε ολόκληρη την Ελλάδα με στόχο να τους παροτρύνει να επισκεφθούν τα συνεργαζόμενα καταστήματα του προνομιακού δικτύου ΗΡΑΚΛΗΣ, να γνωρίσουν τα προϊόντα της εταιρείας και να επωφεληθούν από προσφορές και δώρα.

Πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» για το 2019;

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης έχει διάρκεια από 1 Απριλίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2019. Κατά το διάστημα αυτό, τα καταστήματα οικοδομικών υλικών που συμμετέχουν σηματοδοτούνται με αφίσες, έντυπα συμμετοχής και άλλα υλικά επικοινωνίας. Οι πελάτες ενημερώνονται και καλούνται να δηλώσουν τις αγορές που πραγματοποιούν για να κερδίσουν 60 σετ κρουστικό δραπανοκατσάβιδο και παλμικό κατσαβίδι μάρκας DEWALT.

Με κάθε αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας σακευμένου τσιμέντου της εταιρίας (HERACLES, BASIS, ΛΕΥΚΟ), κερδίζουν πόντους τους οποίους μπορούν να υποβάλλουν για συμμετοχή στις μηνιαίες κληρώσεις με 3 τρόπους:

A. στο έντυπο συμμετοχής που μπορούν να βρουν στα συνεργαζόμενα καταστήματα

Β. στην ηλεκτρονική φόρμα στη σελίδα μας www.xtizoumemazi.gr ώστε να μπουν στη μηνιαία κλήρωση

Γ. να αποστείλουν SMS στο 19619 γράφοντας ΗΡΑΚΛΗΣ κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ κενό ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Χρέωση αποστολής 0,31€/sms, επιπλέον Τέλος Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ

 

 

 

 

Όροι Διαγωνισμού

Νικητές Προγράμματος Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» (2019)

Πολλαπλασιάστε τις πιθανότητες σας!

Όσο περισσότερες συμμετοχές συγκεντρωθούν από τους πελάτες σας (έντυπα συμμετοχής, SMS και στη ιστοσελίδα μας), τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσετε εσείς το ταξίδι!

Nέο μέλος;
Συμπλήρωσε τώρα τη σχετική φόρμα συμμετοχής εύκολα και γρήγορα και επωφελήσου από τα μοναδικά προνομία του προγράμματος επιβράβευσης "ΣΧΕΣH ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ".