Για πελάτες/συνεργάτες μας

-A +A

A. Υφιστάμενοι πελάτες & συνεργάτες

Με τις πληροφορίες αυτές θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε πώς και για ποιον σκοπό χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ως πελάτης μας.

Στα πλαίσια της εμπορικής συνεργασίας μας γίνεται επεξεργασία  προσωπικών δεομένων σας από  τη LafargeHolcim. Η παρούσα πολιτική Προστασίας Δεδομένων  (εφεξής «Πολιτική») έχει σκοπό να σας αναφέρει τα βασικά δικαιώματα και επιλογές που έχετε σε σχέση με αυτή την επεξεργασία. Η εφαρμογή της επεκτείνεται όχι μόνο στα δεδομένα που παρέχετε. Αλλά και σε αυτά  που δημιουργούνται βάσει των παρεχόμενων  δεδομένων σας.

Επιπλέον , οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται από τα cookies ή από άλλο web tracking policy υπόκεινται στα οριζόμενα της Πολιτικής Cookies της εταιρίας.

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?

Τα δεδομένα σας επεξεργάζονται από τη LafargeHolcim ή από τις θυγατρικές της  που εμφανίζονται ως υπεύθυνοι επεξεργασίας και εξασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας.

 

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥ ΣΚΟΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΫΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ?

Θα χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας αποκλειστικά και μόνο για τους ακόλουθους σκοπούς («Επιτρεπόμενοι Σκοποί”)

  • Σχεδιασμός, αξιοποίηση  και διαχείριση  της σχέσης συνεργασίας σας  με τη LafargeHolcim, όπως πχ. να διενεργούνται εργασίες και εντολές των προϊόντων και υπηρεσίες επεξεργασίας πληρωμών. Επεξεργασία λογιστικών και λεκτικών εργασιών,  τιμολόγησης και είσπραξης, διενέργειας παραδόσεων και μεταφορών, επισκευών, παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών ή άλλων υπηρεσιών ή προϊόντων που έχετε ζητήσει
  • Διατήρηση και εξασφάλιση προστασίας των προϊόντων και υπηρεσιών  και ιστοσελίδων, αποτροπή και εντοπισμός απειλών  ασφάλειας, απάτης ή άλλων ποινικών ή  επισφαλών ενεργειών
  • Εξασφάλιση συμμόρφωσης  με τις νομικές υποχρεώσεις  ( όπως  η διατήρηση εγγράφων)
  • Θέματα συμμόρφωσης η διατήρησης εγγράφων  ( (π.χ. με βάση τη συμμόρφωση με το δίκαιο του ανταγωνισμού, τους νόμους περί εξαγωγών, εμπορικών κυρώσεων και εμπορικού αποκλεισμού, τους νόμους για την καταπολέμηση της δωροδοκίας ή της διαφθοράς καθώς και εσωτερικούς κανόνες, ή για την αποτροπή οικονομικών εγκλημάτων ή εγκλημάτων νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες), που μπορεί να περιλαμβάνουν  αυτοματοποιημένους ελέγχους των στοιχείων επικοινωνίας σας , ή οποίων άλλων στοιχείων παρέχετε για την  ταυτότητά σας σε αντιπαραβολή με ισχύουσες λίστες προσώπων στα οποία έχουν επιβληθεί κυρώσεις και την επικοινωνία μας με εσάς για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας σε περίπτωση πιθανής αντιστοίχισης ή την καταγραφή των επαφών σας με τρίτα μέρη όπως μπορεί να αρμόζει για σκοπούς συμμόρφωσης με το δίκαιο του ανταγωνισμού και
  • Ενημέρωση σας  για τους ισχύοντες νόμους  που αφορούν στην εμπορική μας συνεργασία για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της LafargeHolcim, τα οποία είναι παρόμοια  η σχετίζονται με  προϊόντα και υπηρεσίες  τα οποία έχτε ήδη χρησιμοποιήσει ή αγοράσει  στο πλαίσιο της εμπορικής μας συνεργασίας

Διαφορές και εκτέλεση απαιτήσεων, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξής μας στην αντιμετώπιση και επίλυση διαφορών, της συμμόρφωσης με αποφάσεις δικαστηρίων, αρχών ή άλλων δημόσιων φορέων, της επιβολής των συμβατικών συμφωνιών μας και της τεκμηρίωσης, άσκησης, υπεράσπισης ή αντίκρουσης νομικών αξιώσεων.

Εξασφάλιση συμμόρφωσης  με τις νομικές υποχρεώσεις , όπως η διατήρηση των δεομένων  πωλήσεων για φορολογικούς λόγους  ή η αποστολή ειδοποιήσεων  και άλλων επικοινωνιών, όπως απαιτείται από το νόμο.

Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας για τους κάτωθι σκοπούς θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για τους κάτωθι σκοπούς:

  • Να συμπεριληφθείτε στην βάση διδομένων της Εταιρείας μας για να λαμβάνετε  πληροφορίες και  ενημερώσεις για τη LafargeHolcim, μέσω ενημερώσεων και emails  για τα προϊόντα , υπηρεσίες, νέα, marketing newsletters, ανακοινώσεις και προσκλήσεις στα προγράμματα, customer surveys, διαγωνισμούς, κληρώσεις, προωθητικές ενέργειες,  ή άλλες εκδηλώσεις από τη LafargeHolcim, συμπεριλαμβανομένων και των συνδεδεμένων εταιρειών (δείτε παραπάνω)
  • Συλλογή δεδομένων σχετικά με τις προτιμήσεις σας, μέσω της δημιουργίας προφίλ καταναλωτή για την δημιουργία ολοιστικής εξυπηρέτησης επαγγελματικής επικοινωνίας (όπως για παράδειγμα newsletter tracking και website analytics).

Σε σχέση με την επικοινωνία που σχετίζεται με το  marketing ( emails και τηλέφωνα) , θα σας παρέχουμε τις πληροφορίες, όταν νομικά απαιτείται, εφόσον έχετε συναινέσει σε αυτό ( μέσω opt in επιλογής) και θα σας δώσουνε αντίστοιχα και το δικαίωμα επιλογής opt-out, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε υλικό επικοινωνίας marketing από εμάς.

Δεν θα χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν για τη λήψη αυτοματοποιημένων αποφάσεων που σας επηρεάζουν ή για τη δημιουργία προφίλ, πλην των όσων περιγράφονται ανωτέρω.

Οι νομικές βάσεις για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας ορίζονται στο άρθρο 6 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων. Ανάλογα με τους ανωτέρω Επιτρεπόμενους Σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, η επεξεργασία είναι απαραίτητη είτε για την  εκτέλεση εμπορικής συνεργασίας με την LafargeHolcim, είτε για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις (\) πάντα υπό τον όρο ότι τα εν λόγω συμφέροντα δεν θίγουν τα συμφέροντά σας ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες σας. Επιπλέον, η επεξεργασία μπορεί να βασίζεται στη συγκατάθεσή σας,  όταν αυτή απαιτείται και δίνεται από εσάς.

 

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ?

Ενδέχεται να συλλέγουμε  και να επεξεργαζόμαστε  τις κάτωθι κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:

  • Προσωπικά στοιχεία, όπως όνομα, διεύθυνση εργασίας, τηλέφωνο εργασίας , φαξ εργασίας , επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης, χώρα διαμονής, αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, προηγούμενες η αναμενόμενες αποδοχές, τραπεζικά στοιχεία, στοιχεία κοινωνικής ασφάλισης και φορολογικά στοιχεία.
  • Στοιχεία πληρωμής σας , όπως δεδομένα που απαιτούνται  για την αποφυγή απάτης , συμπεριλαμβανομένων και credit/debit card numbers, security code numbers και άλλα στοιχεία τιμολόγησης
  • Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την εμπορική σχέση  εν γένει ή  σε ειδικό   project  της  LafargeΗolcim, η πληροφορίες που δίνονται ελευθέρα από εσάς , όπως τοποθέτηση παραγγελιών , πληρωμές, εδικές αιτήσεις και projects
  • Πληροφορίες που συλλέγονται από δημόσια διαθέσιμες πηγές, βάσεις δεδομένων ασφαλείας και τρίτες εταιρείες αξιολόγησης πιστότητας
  • Εάν νομικά απαιτείται για λόγους συμμόρφωσης: πληροφορίες σχετικά με σχετιζόμενη δικαστική διαμάχη  ή άλλες νομικές /δικαστικές ενέργειες  σε σχέση με εσάς ή με τρίτο μέρος το οποίο σχετίζεται με εσάς  και τυχόν επικοινωνία με σας για θέματα κανόνων συμμόρφωσης με το δίκαιο του ανταγωνισμού
  • Ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, Σε σχέση με  την εγγραφή και τη συμμετοχή σας σε σεμινάρια , ενδέχεται να σας ρωτήσουμε θέματα υγείας, όπως θέματα ιδιαίτερης μεταχείρισης ή διατροφικής συνήθειας/.ανάγκης  που μπορεί να έχετε. Οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία εδράζεται στη συγκατάθεση σας . Εάν αποφασίσετε να μην παρέχετε τέτοιες πληροφορίες δεν θα μπορούμε να υιοθετήσουμε αντίστοιχη εδική μεταχείριση.
  • Άλλα προσωπικά δεδομένα  ενδέχεται να σας ζητούμε στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης , συνήθειες ή προτιμήσεις, εάν επιθυμούμε να σας στείλουμε μηνύματα χαιρετισμού  σε σημαντικές ημέρες για εσάς . Οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία  βασίζεται στη δική σας συγκατάθεση.

Πώς συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;

Θα συλλέγουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας πρωτίστως απευθείας από εσάς. Δεν συλλέγουμε προσωπικά σας δεδομένα από τρίτα μέρη (εκτός από πληροφορίες που δίνονται  από δημόσια διαθέσιμες πηγές,  βάσεις δεδομένων ασφαλείας και τρίτες εταιρείες αξιολόγησης πιστότητας)

 

Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας;

Διατηρούμε φυσικά, ηλεκτρονικά και διαδικαστικά μέτρα προστασίας προηγμένης τεχνολογίας σύμφωνα με τις τεχνικές και νομικές απαιτήσεις για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή εισβολή. Τα εν λόγω μέτρα προστασίας περιλαμβάνουν την εφαρμογή συγκεκριμένων τεχνολογιών και διαδικασιών σχεδιασμένων για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας, όπως ασφαλείς διακομιστές, τείχη προστασίας και κρυπτογράφηση SSL. Θα τηρούμε πάντοτε αυστηρά τις ισχύουσες νομοθετικές και ρυθμιστικές διατάξεις σχετικά με την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ;

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν με:

  1. Τις συνδεδεμένες εταιρείες μας εντός του Ομίλου LafargeHolcim ανά τον κόσμο, εάν και στον βαθμό που απαιτείται για τους Επιτρεπόμενους Σκοπούς και εφόσον επιτρέπεται από τον νόμο και εφόσον έχετε συγκατατεθεί προς τούτο. Στις περιπτώσεις αυτές, οι εν λόγω εταιρείες θα χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τους ίδιους σκοπούς και υπό τους ίδιους όρους που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου Δεδομένων.
  2. Πάροχους υπηρεσιών (οι αποκαλούμενοι εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων) εντός ή εκτός του Ομίλου LafargeHolcim, στην ημεδαπή ή την αλλοδαπή [π.χ. κέντρα κοινών υπηρεσιών, οι οποίοι έχουν λάβει εντολή να επεξεργαστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό μας, για τους Επιτρεπόμενους Σκοπούς, αυστηρά και μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Η LafargeHolcim διατηρεί τον έλεγχο και παραμένει εξ ολοκλήρου υπεύθυνη για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας και θα χρησιμοποιεί κατάλληλα μέτρα προστασίας όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία προκειμένου να διασφαλίσει την ακεραιότητα και την ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν κατά την απασχόληση των προαναφερόμενων παρόχων υπηρεσιών.
  3. Δημόσιους ή κρατικούς φορείς, όπως ρυθμιστικές αρχές ή αρχές επιβολής του νόμου, δικηγόρους ή δικαστήρια όπου υποχρεούμαστε να το πράξουμε βάσει νόμου ή κανονισμού ή κατόπιν αιτήματός τους εφόσον επιτρέπεται από τον νόμο και απαιτείται για τη συμμόρφωση με κάποια νομική υποχρέωση ή για την τεκμηρίωση, άσκηση, υπεράσπιση ή αντίκρουση νομικών αξιώσεων.
  4. Διαφορετικά, θα γνωστοποιήσουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας μόνο κατόπιν εντολής σας ή με τη σύμφωνη γνώμη σας, όταν υποχρεούμαστε να το πράξουμε στο πλαίσιο εφαρμοστέου νόμου ή κανονισμού ή βάσει δικαστικού ή επίσημου αιτήματος, ή όταν υποπτευόμαστε δόλιες ή εγκληματικές ενέργειες.

 

Πού επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας;

Η LafargeHolcim είναι μια επιχείρηση με διεθνή παρουσία. Κατά την άσκηση των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας σε αποδέκτες που βρίσκονται σε χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου («τρίτες χώρες»), στις οποίες οι ισχύοντες νόμοι δεν προσφέρουν το ίδιο επίπεδο προστασίας δεδομένων με τους νόμους που ισχύουν στη χώρα διαμονής σας. Όταν ενεργούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα συμμορφωνόμαστε με τις ισχύουσες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων και θα λαμβάνουμε κατάλληλα μέτρα προστασίας για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ακεραιότητα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, ιδίως με τη σύναψη Τυποποιημένων Συμβατικών Ρητρών της ΕΕ, οι οποίες είναι Τυποποιημένες Συμβατικές Ρήτρες (Διαβιβάσεις μεταξύ Υπευθύνων Επεξεργασίας - Σύνολο II) του Παραρτήματος της Απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της 27ης Δεκεμβρίου 2004 και εδώ Τυποποιημένες Συμβατικές Ρήτρες (Εκτελούντες την Επεξεργασία) στο Παράρτημα της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της 5ης Φεβρουαρίου 2010.  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τα μέτρα προστασίας.

 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Με επιφύλαξη ορισμένων νομικών προϋποθέσεων, μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή ή περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Μπορείτε επίσης να εκφράσετε την αντίθεσή σας στην επεξεργασία ή να ζητήσετε τη φορητότητα των δεδομένων. Ειδικότερα, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε και τα οποία σας αφορούν. Αν υποβάλλετε το εν λόγω αίτημα επανειλημμένα, ενδέχεται να σας χρεώσουμε αναλόγως. Συμβουλευτείτε τα άρθρα 15 έως 22 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ για λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιώματα προστασίας των δεδομένων σας.

Για οποιοδήποτε από τα παραπάνω αιτήματα, παρακαλείστε να στείλετε μια περιγραφή των σχετικών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας, τον αναγνωριστικό σας αριθμό πελάτη στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας. Μπορεί να χρειαστούμε πρόσθετη απόδειξη ταυτότητας για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Θα εξετάσουμε προσεκτικά το αίτημά σας και ενδέχεται να συζητήσουμε μαζί σας για το πώς αυτό μπορεί να ικανοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Αν έχει ζητηθεί για συγκεκριμένη επεξεργασία η συναίνεση σας στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας οποιαδήποτε στιγμή με μελλοντική ισχύ, δηλαδή η ανάκληση της συναίνεσης δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που στηρίχθηκε στην εν λόγω συναίνεση πριν την ανάκλησή της. Σε περίπτωση ανάκλησης της συναίνεσης, θα μπορούμε να επεξεργαζόμαστε περαιτέρω τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μόνο εφόσον υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία.

Εάν έχετε οποιονδήποτε προβληματισμό για τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή επιθυμείτε να υποβάλετε κάποια καταγγελία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας προκειμένου να διερευνήσουμε το ζήτημα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από την απάντησή μας ή πιστεύετε ότι δεν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας όπως ορίζει ο νόμος, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων στη χώρα σας (www.dpa.gr).

 

Υποχρεούστε να παρέχετε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;

Κατά γενικό κανόνα, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας παρέχονται απολύτως οικειοθελώς.

Δεν υπάρχει καμιά επίπτωση σε εσάς, σε περίπτωση που επιλέξετε  να μην δώσετε την συγκατάθεσή  στην εν λόγω επεξεργασία.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η LafargeHolcim δεν μπορεί να ενεργήσει αν δεν έχει ορισμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, όπως για παράδειγμα όταν τα εν λόγω δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα απαιτούνται για  την ολοκλήρωση παραγγελιών σας, ή πρόσβασης σας σε διαδικτυακή υπηρεσία  ή σχετικό newsletter, ή σε περίπτωση ελέγχων συμμόρφωσης. . Σε αυτές τις προπτώσεις , δυστυχώς  δεν θα είναι εφικτό να ολοκληρώσουμε το εμπορικό αίτημα σας , χωρίς να  την προσκόμιση των αντίστοιχων δεδομένων από εσάς.

 για την κράτηση φόρων από τον μισθό σας, τη διενέργεια ενός νομικά απαιτούμενου ελέγχου συμμόρφωσης ή την παροχή αποδεικτικών στοιχείων για σεμινάρια εκπαίδευσης ή προσόντα που απαιτούνται από το νόμο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, εάν δεν μας παράσχετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να διαχειριστούμε ορθά την αίτησή σας να σας αναθέσουμε ορισμένα εργασιακά καθήκοντα ή να σας επιτρέψουμε να συμμετέχετε σε ορισμένες δραστηριότητες ή υπηρεσίες που προσφέρονται σε σχέση με την αίτησή σας.

 

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ;

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν θα διαγραφούν όταν δεν είναι πλέον εύλογα απαραίτητα για τους Επιτρεπόμενους Σκοπούς ή εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας (όπου εφαρμόζεται) και δεν υποχρεούμαστε από τον νόμο, ούτε άλλως επιτρέπεται να συνεχίσουμε να αποθηκεύουμε τα σχετικά δεδομένα. Ειδικότερα, διατηρούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας όταν αυτό απαιτείται προκειμένου η LafargeHolcim να διεκδικήσει ή να αντικρούσει νομικές αξιώσεις μέχρι το τέλος της σχετικής περιόδου διατήρησης ή μέχρι την οριστική διευθέτηση των εν λόγω αξιώσεων.

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ  της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η παρούσα πολιτική προστασίας ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Μάιο του 2018. Διατηρούμε το δικαίωμα να επικαιροποιούμε και να τροποποιούμε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική Προστασίας προκειμένου να αποτυπώσουμε τυχόν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας ή τις μεταβαλλόμενες νομικές απαιτήσεις.  Σε περίπτωση που τροποποιηθεί η πολιτική μας , θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας.

 

Τρόποι επικοινωνίας

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα δικαιώματά σας ή εάν έχετε συγκεκριμένα αιτήματα σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση data-privacy-gr@lafargeholcim.com.

B. Νέοι πελάτες & συνεργάτες

Με τις πληροφορίες αυτές θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε πώς και για ποιον σκοπό χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ως πελάτης μας.

Στα πλαίσια της εμπορικής συνεργασίας μας γίνεται επεξεργασία  προσωπικών δεομένων σας από  τη LafargeHolcim. Η παρούσα πολιτική Προστασίας Δεδομένων  (εφεξής «Πολιτική») έχει σκοπό να σας αναφέρει τα βασικά δικαιώματα και επιλογές που έχετε σε σχέση με αυτή την επεξεργασία. Η εφαρμογή της επεκτείνεται όχι μόνο στα δεδομένα που παρέχετε. Αλλά και σε αυτά  που δημιουργούνται βάσει των παρεχόμενων  δεδομένων σας.

Επιπλέον , οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται από τα cookies ή από άλλο web tracking policy υπόκεινται στα οριζόμενα της Πολιτικής Cookies της εταιρίας.

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?

Τα δεδομένα σας επεξεργάζονται από τη LafargeHolcim ή από τις θυγατρικές της  που εμφανίζονται ως υπεύθυνοι επεξεργασίας και εξασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας.

 

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΫΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ?

Θα χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας  αποκλειστικά και μόνο  για τους ακόλουθους σκοπούς («Επιτρεπόμενοι Σκοποί”)

  • Σχεδιασμός, αξιοποίηση  και διαχείριση  της σχέσης συνεργασίας σας  με τη LafargeHolcim, όπως πχ. να διενεργούνται εργασίες και εντολές των προϊόντων και υπηρεσίες επεξεργασίας πληρωμών. Επεξεργασία λογιστικών και λεκτικών εργασιών,  τιμολόγησης και είσπραξης, διενέργειας παραδόσεων και μεταφορών, επισκευών, παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών ή άλλων υπηρεσιών ή προϊόντων που έχετε ζητήσει
  • Διατήρηση και εξασφάλιση προστασίας των προϊόντων και υπηρεσιών  και ιστοσελίδων, αποτροπή και εντοπισμός απειλών  ασφάλειας, απάτης ή άλλων ποινικών ή  επισφαλών ενεργειών
  • Εξασφάλιση συμμόρφωσης  με τις νομικές υποχρεώσεις  ( όπως  η διατήρηση εγγράφων)
  • Θέματα συμμόρφωσης η διατήρησης εγγράφων  ( (π.χ. με βάση τη συμμόρφωση με το δίκαιο του ανταγωνισμού, τους νόμους περί εξαγωγών, εμπορικών κυρώσεων και εμπορικού αποκλεισμού, τους νόμους για την καταπολέμηση της δωροδοκίας ή της διαφθοράς καθώς και εσωτερικούς κανόνες, ή για την αποτροπή οικονομικών εγκλημάτων ή εγκλημάτων νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες), που μπορεί να περιλαμβάνουν  αυτοματοποιημένους ελέγχους των στοιχείων επικοινωνίας σας , ή οποίων άλλων στοιχείων παρέχετε για την  ταυτότητά σας σε αντιπαραβολή με ισχύουσες λίστες προσώπων στα οποία έχουν επιβληθεί κυρώσεις και την επικοινωνία μας με εσάς για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας σε περίπτωση πιθανής αντιστοίχισης ή την καταγραφή των επαφών σας με τρίτα μέρη όπως μπορεί να αρμόζει για σκοπούς συμμόρφωσης με το δίκαιο του ανταγωνισμού και
  • Ενημέρωση σας  για τους ισχύοντες νόμους  που αφορούν στην εμπορική μας συνεργασία για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της LafargeHolcim, τα οποία είναι παρόμοια  η σχετίζονται με  προϊόντα και υπηρεσίες  τα οποία έχτε ήδη χρησιμοποιήσει ή αγοράσει  στο πλαίσιο της εμπορικής μας συνεργασίας

Διαφορές και εκτέλεση απαιτήσεων, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξής μας στην αντιμετώπιση και επίλυση διαφορών, της συμμόρφωσης με αποφάσεις δικαστηρίων, αρχών ή άλλων δημόσιων φορέων, της επιβολής των συμβατικών συμφωνιών μας και της τεκμηρίωσης, άσκησης, υπεράσπισης ή αντίκρουσης νομικών αξιώσεων.

Εξασφάλιση συμμόρφωσης  με τις νομικές υποχρεώσεις , όπως η διατήρηση των δεομένων  πωλήσεων για φορολογικούς λόγους  ή η αποστολή ειδοποιήσεων  και άλλων επικοινωνιών, όπως απαιτείται από το νόμο.

Εάν έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας για τους κάτωθι σκοπούς θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για τους κάτωθι σκοπούς:

  • Να συμπεριληφθείτε στην βάση διδομένων της Εταιρείας μας για να λαμβάνετε  πληροφορίες και  ενημερώσεις για τη LafargeHolcim, μέσω ενημερώσεων και emails  για τα προϊόντα , υπηρεσίες, νέα, marketing newsletters, ανακοινώσεις και προσκλήσεις στα προγράμματα, customer surveys, διαγωνισμούς, κληρώσεις, προωθητικές ενέργειες,  ή άλλες εκδηλώσεις από τη LafargeHolcim, συμπεριλαμβανομένων και των συνδεδεμένων εταιρειών (δείτε παραπάνω)
  • Συλλογή δεδομένων σχετικά με τις προτιμήσεις σας, μέσω της δημιουργίας προφίλ καταναλωτή για την δημιουργία ολοιστικής εξυπηρέτησης επαγγελματικής επικοινωνίας (όπως για παράδειγμα newsletter tracking και website analytics).

Σε σχέση με την επικοινωνία που σχετίζεται με το  marketing ( emails και τηλέφωνα) , θα σας παρέχουμε τις πληροφορίες, όταν νομικά απαιτείται, εφόσον έχετε συναινέσει σε αυτό ( μέσω opt in επιλογής) και θα σας δώσουνε αντίστοιχα και το δικαίωμα επιλογής opt-out, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε υλικό επικοινωνίας marketing από εμάς.

Δεν θα χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν για τη λήψη αυτοματοποιημένων αποφάσεων που σας επηρεάζουν ή για τη δημιουργία προφίλ, πλην των όσων περιγράφονται ανωτέρω.

Οι νομικές βάσεις για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας ορίζονται στο άρθρο 6 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων. Ανάλογα με τους ανωτέρω Επιτρεπόμενους Σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, η επεξεργασία είναι απαραίτητη είτε για την  εκτέλεση εμπορικής συνεργασίας με την LafargeHolcim, είτε για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις (\) πάντα υπό τον όρο ότι τα εν λόγω συμφέροντα δεν θίγουν τα συμφέροντά σας ή τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες σας. Επιπλέον, η επεξεργασία μπορεί να βασίζεται στη συγκατάθεσή σας,  όταν αυτή απαιτείται και δίνεται από εσάς.

Επιπλέον, ενδέχεται να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τις κάτωθι κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:

  • Προσωπικά στοιχεία, όπως όνομα, διεύθυνση εργασίας, τηλέφωνο εργασίας , φαξ εργασίας , επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης, χώρα διαμονής, αριθμός κοινωνικής ασφάλισης, προηγούμενες η αναμενόμενες αποδοχές, τραπεζικά στοιχεία, στοιχεία κοινωνικής ασφάλισης και φορολογικά στοιχεία.
  • Στοιχεία πληρωμής σας , όπως δεδομένα που απαιτούνται  για την αποφυγή απάτης , συμπεριλαμβανομένων και credit/debit card numbers, security code numbers και άλλα στοιχεία τιμολόγησης
  • Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την εμπορική σχέση  εν γένει ή  σε ειδικό   project  της  LafargeΗolcim, η πληροφορίες που δίνονται ελευθέρα από εσάς , όπως τοποθέτηση παραγγελιών , πληρωμές, εδικές αιτήσεις και projects
  • Πληροφορίες που συλλέγονται από δημόσια διαθέσιμες πηγές, βάσεις δεδομένων ασφαλείας και τρίτες εταιρείες αξιολόγησης πιστότητας
  • Εάν νομικά απαιτείται για λόγους συμμόρφωσης: πληροφορίες σχετικά με σχετιζόμενη δικαστική διαμάχη  ή άλλες νομικές /δικαστικές ενέργειες  σε σχέση με εσάς ή με τρίτο μέρος το οποίο σχετίζεται με εσάς  και τυχόν επικοινωνία με σας για θέματα κανόνων συμμόρφωσης με το δίκαιο του ανταγωνισμού
  • Ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, Σε σχέση με  την εγγραφή και τη συμμετοχή σας σε σεμινάρια , ενδέχεται να σας ρωτήσουμε θέματα υγείας, όπως θέματα ιδιαίτερης μεταχείρισης ή διατροφικής συνήθειας/.ανάγκης  που μπορεί να έχετε. Οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία εδράζεται στη συγκατάθεση σας . Εάν αποφασίσετε να μην παρέχετε τέτοιες πληροφορίες δεν θα μπορούμε να υιοθετήσουμε αντίστοιχη εδική μεταχείριση.
  • Άλλα προσωπικά δεδομένα  ενδέχεται να σας ζητούμε στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης , συνήθειες ή προτιμήσεις, εάν επιθυμούμε να σας στείλουμε μηνύματα χαιρετισμού  σε σημαντικές ημέρες για εσάς . Οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία  βασίζεται στη δική σας συγκατάθεση.

 

Πώς συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;

Θα συλλέγουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας πρωτίστως απευθείας από εσάς. Δεν συλλέγουμε προσωπικά σας δεδομένα από τρίτα μέρη (εκτός από πληροφορίες που δίνονται  από δημόσια διαθέσιμες πηγές,  βάσεις δεδομένων ασφαλείας και τρίτες εταιρείες αξιολόγησης πιστότητας)

 

Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας;

Διατηρούμε φυσικά, ηλεκτρονικά και διαδικαστικά μέτρα προστασίας προηγμένης τεχνολογίας σύμφωνα με τις τεχνικές και νομικές απαιτήσεις για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή εισβολή. Τα εν λόγω μέτρα προστασίας περιλαμβάνουν την εφαρμογή συγκεκριμένων τεχνολογιών και διαδικασιών σχεδιασμένων για την προστασία της ιδιωτικότητάς σας, όπως ασφαλείς διακομιστές, τείχη προστασίας και κρυπτογράφηση SSL. Θα τηρούμε πάντοτε αυστηρά τις ισχύουσες νομοθετικές και ρυθμιστικές διατάξεις σχετικά με την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ;

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν με:

  1. Τις συνδεδεμένες εταιρείες μας εντός του Ομίλου LafargeHolcim ανά τον κόσμο, εάν και στον βαθμό που απαιτείται για τους Επιτρεπόμενους Σκοπούς και εφόσον επιτρέπεται από τον νόμο και εφόσον έχετε συγκατατεθεί προς τούτο. Στις περιπτώσεις αυτές, οι εν λόγω εταιρείες θα χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τους ίδιους σκοπούς και υπό τους ίδιους όρους που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου Δεδομένων.
  2. Πάροχους υπηρεσιών (οι αποκαλούμενοι εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων) εντός ή εκτός του Ομίλου LafargeHolcim, στην ημεδαπή ή την αλλοδαπή [π.χ. κέντρα κοινών υπηρεσιών, οι οποίοι έχουν λάβει εντολή να επεξεργαστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό μας, για τους Επιτρεπόμενους Σκοπούς, αυστηρά και μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Η LafargeHolcim διατηρεί τον έλεγχο και παραμένει εξ ολοκλήρου υπεύθυνη για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας και θα χρησιμοποιεί κατάλληλα μέτρα προστασίας όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία προκειμένου να διασφαλίσει την ακεραιότητα και την ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν κατά την απασχόληση των προαναφερόμενων παρόχων υπηρεσιών.
  3. Δημόσιους ή κρατικούς φορείς, όπως ρυθμιστικές αρχές ή αρχές επιβολής του νόμου, δικηγόρους ή δικαστήρια όπου υποχρεούμαστε να το πράξουμε βάσει νόμου ή κανονισμού ή κατόπιν αιτήματός τους εφόσον επιτρέπεται από τον νόμο και απαιτείται για τη συμμόρφωση με κάποια νομική υποχρέωση ή για την τεκμηρίωση, άσκηση, υπεράσπιση ή αντίκρουση νομικών αξιώσεων.
  4. Διαφορετικά, θα γνωστοποιήσουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας μόνο κατόπιν εντολής σας ή με τη σύμφωνη γνώμη σας, όταν υποχρεούμαστε να το πράξουμε στο πλαίσιο εφαρμοστέου νόμου ή κανονισμού ή βάσει δικαστικού ή επίσημου αιτήματος, ή όταν υποπτευόμαστε δόλιες ή εγκληματικές ενέργειες.

 

Πού επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας;

Η LafargeHolcim είναι μια επιχείρηση με διεθνή παρουσία. Κατά την άσκηση των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας σε αποδέκτες που βρίσκονται σε χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου («τρίτες χώρες»), στις οποίες οι ισχύοντες νόμοι δεν προσφέρουν το ίδιο επίπεδο προστασίας δεδομένων με τους νόμους που ισχύουν στη χώρα διαμονής σας. Όταν ενεργούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα συμμορφωνόμαστε με τις ισχύουσες απαιτήσεις προστασίας δεδομένων και θα λαμβάνουμε κατάλληλα μέτρα προστασίας για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ακεραιότητα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας, ιδίως με τη σύναψη Τυποποιημένων Συμβατικών Ρητρών της ΕΕ, οι οποίες είναι Τυποποιημένες Συμβατικές Ρήτρες (Διαβιβάσεις μεταξύ Υπευθύνων Επεξεργασίας - Σύνολο II) του Παραρτήματος της Απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της 27ης Δεκεμβρίου 2004 και εδώ Τυποποιημένες Συμβατικές Ρήτρες (Εκτελούντες την Επεξεργασία) στο Παράρτημα της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της 5ης Φεβρουαρίου 2010.  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τα μέτρα προστασίας.

 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Με επιφύλαξη ορισμένων νομικών προϋποθέσεων, μπορείτε να ζητήσετε πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή ή περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Μπορείτε επίσης να εκφράσετε την αντίθεσή σας στην επεξεργασία ή να ζητήσετε τη φορητότητα των δεδομένων. Ειδικότερα, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε και τα οποία σας αφορούν. Αν υποβάλλετε το εν λόγω αίτημα επανειλημμένα, ενδέχεται να σας χρεώσουμε αναλόγως. Συμβουλευτείτε τα άρθρα 15 έως 22 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ για λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιώματα προστασίας των δεδομένων σας.

Για οποιοδήποτε από τα παραπάνω αιτήματα, παρακαλείστε να στείλετε μια περιγραφή των σχετικών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας, τον αναγνωριστικό σας αριθμό πελάτη στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας. Μπορεί να χρειαστούμε πρόσθετη απόδειξη ταυτότητας για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Θα εξετάσουμε προσεκτικά το αίτημά σας και ενδέχεται να συζητήσουμε μαζί σας για το πώς αυτό μπορεί να ικανοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Αν έχει ζητηθεί για συγκεκριμένη επεξεργασία η συναίνεση σας στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας μπορείτε να ανακαλέσετε τη συναίνεσή σας οποιαδήποτε στιγμή με μελλοντική ισχύ, δηλαδή η ανάκληση της συναίνεσης δεν επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που στηρίχθηκε στην εν λόγω συναίνεση πριν την ανάκλησή της. Σε περίπτωση ανάκλησης της συναίνεσης, θα μπορούμε να επεξεργαζόμαστε περαιτέρω τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μόνο εφόσον υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία.

Εάν έχετε οποιονδήποτε προβληματισμό για τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή επιθυμείτε να υποβάλετε κάποια καταγγελία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας προκειμένου να διερευνήσουμε το ζήτημα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από την απάντησή μας ή πιστεύετε ότι δεν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας όπως ορίζει ο νόμος, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων στη χώρα σας (www.dpa.gr).

 

Υποχρεούστε να παρέχετε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;

Κατά γενικό κανόνα, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας παρέχονται απολύτως οικειοθελώς.

Δεν υπάρχει καμιά επίπτωση σε εσάς, σε περίπτωση που επιλέξετε  να μην δώσετε την συγκατάθεσή  στην εν λόγω επεξεργασία.

 

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η LafargeHolcim δεν μπορεί να ενεργήσει αν δεν έχει ορισμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, όπως για παράδειγμα όταν τα εν λόγω δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα απαιτούνται για  την ολοκλήρωση παραγγελιών σας, ή πρόσβασης σας σε διαδικτυακή υπηρεσία  ή σχετικό newsletter, ή σε περίπτωση ελέγχων συμμόρφωσης. . Σε αυτές τις προπτώσεις , δυστυχώς  δεν θα είναι εφικτό να ολοκληρώσουμε το εμπορικό αίτημα σας , χωρίς να  την προσκόμιση των αντίστοιχων δεδομένων από εσάς.

 για την κράτηση φόρων από τον μισθό σας, τη διενέργεια ενός νομικά απαιτούμενου ελέγχου συμμόρφωσης ή την παροχή αποδεικτικών στοιχείων για σεμινάρια εκπαίδευσης ή προσόντα που απαιτούνται από το νόμο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, εάν δεν μας παράσχετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να διαχειριστούμε ορθά την αίτησή σας να σας αναθέσουμε ορισμένα εργασιακά καθήκοντα ή να σας επιτρέψουμε να συμμετέχετε σε ορισμένες δραστηριότητες ή υπηρεσίες που προσφέρονται σε σχέση με την αίτησή σας.

 

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ;

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν θα διαγραφούν όταν δεν είναι πλέον εύλογα απαραίτητα για τους Επιτρεπόμενους Σκοπούς ή εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας (όπου εφαρμόζεται) και δεν υποχρεούμαστε από τον νόμο, ούτε άλλως επιτρέπεται να συνεχίσουμε να αποθηκεύουμε τα σχετικά δεδομένα. Ειδικότερα, διατηρούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας όταν αυτό απαιτείται προκειμένου η LafargeHolcim να διεκδικήσει ή να αντικρούσει νομικές αξιώσεις μέχρι το τέλος της σχετικής περιόδου διατήρησης ή μέχρι την οριστική διευθέτηση των εν λόγω αξιώσεων.

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η παρούσα πολιτική προστασίας ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Μάιο του 2018. Διατηρούμε το δικαίωμα να επικαιροποιούμε και να τροποποιούμε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική Προστασίας προκειμένου να αποτυπώσουμε τυχόν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας ή τις μεταβαλλόμενες νομικές απαιτήσεις.  Σε περίπτωση που τροποποιηθεί η πολιτική μας , θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας.

 

Τρόποι επικοινωνίας

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα δικαιώματά σας ή εάν έχετε συγκεκριμένα αιτήματα σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση data-privacy-gr@lafargeholcim.com.

back