ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ

Σας καλωσορίζουμε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ».  

Εδώ όπου η υψηλή τεχνογνωσία, τα καινοτόμα προϊόντα και οι λύσεις προστιθέμενης αξίας συναντούν την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών. Εδώ, η συνεργασία εκτιμάται,  γίνεται ευχαριστώ και η σταθερή επιλογή οδηγεί σε δυνατές σχέσεις αμοιβαίας κατανόησης, χτισμένες σε γερές βάσεις. Ένα πρόγραμμα προνομίων, δώρων και εκπαίδευσης που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς. 

Θέλοντας να επιβραβεύσουμε την προτίμησή στα κορυφαία προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ και να σας ευχαριστήσουμε για την επιλογή σας, παρέχουμε μοναδικά δώρα καθώς και ευκαιρίες εκπαίδευσης με πυξίδα τις δικές σας ανάγκες, παραμένοντας σταθερά δίπλα σας. 

Τι κερδίζω μέσα από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ»;

 1. Πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές εργασίες που παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση.
 2. Ενημέρωση για τα νέα προϊόντα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, τις εφαρμογές τους και τις τελευταίες τάσεις στις κατασκευές.
 3. Επιβράβευση της σταθερής προτίμησης στα προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ με την παροχή χρηστικών δώρων (t-shirts, γιλέκα, φόρμες κτλ).
 4. Δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις για μεγάλα δώρα (αυτοκίνητο, τηλεοράσεις, tablets).

Πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» για το 2017;

Τα καταστήματα οικοδομικών υλικών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα σηματοδοτούνται με αφίσες, κάλπες, έντυπα συμμετοχής και άλλα υλικά επικοινωνίας.  Όσο διαρκεί το πρόγραμμα, ενημερώνεστε και καλείστε να δηλώσετε τις αγορές που πραγματοποιείτε μέσω εντύπων συμμετοχής για να κερδίσετε μοναδικά δώρα και προνόμια. 

Με κάθε αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας σακευμένου τσιμέντου της εταιρίας (HERACLES, BASIS, ΛΕΥΚΟ), κερδίζετε πόντους που σημειώνονται στο έντυπο συμμετοχής που μπορείτε να βρείτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα. Το έντυπο πρέπει να φέρει σφραγίδα/υπογραφή του καταστήματος και να τοποθετηθεί στην ειδική κάλπη. 

Δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων οικοδομικών υλικών 

Με τη συγκέντρωση 20 πόντων (ισοδυναμεί με αγορά 20 συσκευασιών), μπορείτε να συμμετέχετε στην κλήρωση για 10 Tablets. Αν επιθυμείτε μπορείτε να συνεχίσετε τη συγκέντρωση πόντων και με 100 πόντους να συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Mitsubishi L200

Όροι διαγωνισμού 

 

 • 1 Mitsubishi L200
 • 10 Tablets

Τα προηγούμενα δύο χρόνια (2015-2016) επιβεβαιώσαμε έμπρακτα τη δέσμευσή μας να παρέχουμε αποκλειστικά προνόμια, προσφέροντας ενδεικτικά σε τεχνίτες κατόπιν κλήρωσης:

 • Τηλεοράσεις LG LCD 42’’
 • Tablets Samsung Galaxy
 • Περισσότερα από 1.000 γιλέκα εργασίας
 • Πάνω από 4.000 προστατευτικά γάντια
 • Περισσότερα από 7.500 t-shirts 

 

Φόρμα εγγραφής
Είσαι τεχνίτης και ενδιαφέρεσαι να ενημερώνεσαι για τις ενέργειες του «Χτίζουμε Μαζί» και να επωφελείσαι από όλα τα προνόμια; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στα πεδία που ακολουθούν και θα έχεις σύντομα νέα από εμάς.