ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ

Σας καλωσορίζουμε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ».  

Εδώ όπου η υψηλή τεχνογνωσία, τα καινοτόμα προϊόντα και οι λύσεις προστιθέμενης αξίας συναντούν την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών. Εδώ, η συνεργασία εκτιμάται,  γίνεται ευχαριστώ και η σταθερή επιλογή οδηγεί σε δυνατές σχέσεις αμοιβαίας κατανόησης, χτισμένες σε γερές βάσεις. Ένα πρόγραμμα προνομίων, δώρων, προσφορών αλλά και εκπαίδευσης που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς. 

Θέλοντας να επιβραβεύσουμε την προτίμηση των αφοσιωμένων μας πελατών -τόσο επαγγελματιών τεχνιτών όσο και ιδιωτών- στα κορυφαία προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ και να σας ευχαριστήσουμε για την επιλογή τους, παρέχουμε μοναδικά δώρα καθώς και ευκαιρίες εκπαίδευσης με πυξίδα τις δικές τους ανάγκες, παραμένοντας σταθερά δίπλα σας. 

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» βασίζεται σε 3 άξονες: 

 1. Εκπαίδευση  με επισκέψεις σε εγκαταστάσεις μας, όπως Εργοστάσια, Κέντρα Διανομής και Ερευνητικά Κέντρα
 2. Επιβράβευση πιστότητας με παροχή δώρων σε πελάτες και συνεργαζόμενα καταστήματα
 3. Ενίσχυση εικόνας με παροχή λειτουργικών & διακοσμητικών αντικειμένων με την επωνυμία της εταιρίας

Τι κερδίζω μέσα από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ»; 

 1. Διαφοροποίηση και ενίσχυση έναντι του ανταγωνισμού μέσα από τη δημιουργία εικόνας «επιλεγμένου αξιόπιστου συνεργάτη» που έχει γόνιμη συνεργασία με την ηγετική εταιρία του κλάδου.
 2. Εξασφάλιση παρουσίας στο διαδίκτυο και προώθηση ως μέλος του προνομιακού δικτύου συνεργατών του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.
 3. Βελτίωση της εξυπηρέτησης των τελικών πελατών βάσει των εξειδικευμένων τους αναγκών μέσω της κατάρτισης των εμπορικών συνεργατών σε θέματα ποιότητας και τεχνολογικής υπεροχής των προϊόντων ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς και μέσω της παροχής επιπλέον αποκλειστικών δώρων.
 4. Αύξηση επιπέδου ικανοποίησης τελικών χρηστών, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η εμπιστοσύνη τους στο σημείο πώλησης και να σημειώνεται αύξηση αγορών. 
 5. Στοχευμένη επικοινωνία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ σε περισσότερους από 8.000 αγοραστές τσιμέντου σε ολόκληρη την Ελλάδα με στόχο να τους παροτρύνει να επισκεφθούν τα συνεργαζόμενα καταστήματα του προνομιακού δικτύου ΗΡΑΚΛΗΣ, να γνωρίσουν τα προϊόντα του Ομίλου και να επωφεληθούν από προσφορές και δώρα. 

Πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» για το 2017;

Τα καταστήματα οικοδομικών υλικών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα σηματοδοτούνται με αφίσες, κάλπες, έντυπα συμμετοχής και άλλα υλικά επικοινωνίας.  Όσο διαρκεί το πρόγραμμα, οι πελάτες ενημερώνονται και καλούνται να δηλώνουν τις αγορές που πραγματοποιούν μέσω εντύπων συμμετοχής στο κατάστημα για να κερδίσουν μοναδικά δώρα και προνόμια. 

Με κάθε αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας σακευμένου τσιμέντου της εταιρίας (HERACLES, BASIS, ΛΕΥΚΟ), κερδίζετε πόντους που σημειώνονται στο έντυπο συμμετοχής που θα βρείτε στο κατάστημα. Το έντυπο πρέπει να φέρει σφραγίδα/υπογραφή του καταστήματος και να τοποθετηθεί στην ειδική κάλπη. 

Με τη συγκέντρωση 20 πόντων (ισοδυναμεί με αγορά 20 συσκευασιών), μπορείτε να συμμετέχετε στην κλήρωση για 10 Tablets. Αν επιθυμείτε μπορείτε να συνεχίσετε τη συγκέντρωση πόντων και με 100 πόντους να συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Mitsubishi L200.  

 • 1 Mitsubishi L200
 • 10 Tablets

Τα προηγούμενα δύο χρόνια (2015-2016) επιβεβαιώσαμε έμπρακτα τη δέσμευσή μας να παρέχουμε αποκλειστικά προνόμια, προσφέροντας ενδεικτικά:

Για τα συμμετέχοντα καταστήματα

 • Tablets Samsung Galaxy 
 • Περισσότερες από 300 πινακίδες σήμανσης με την επωνυμία του καταστήματος
 • Πάνω από 1.000 χρηστικά δώρα γραφείου, όπως βάσεις tablet, parking stands κτλ

 Για τελικούς χρήστες με αγορές προϊόντων κατόπιν κλήρωσης 

 • Τηλεοράσεις LG LCD 42’’
 • Tablets Samsung Galaxy
 • Περισσότερα από 1.000 γιλέκα εργασίας
 • Πάνω από 4.000 προστατευτικά γάντια
 • Περισσότερα από 7.500 t-shirts 

Παράλληλα, το 2016 περισσότεροι από 200 εμπορικοί συνεργάτες ,συμμετέχοντες του προγράμματος επιβράβευσης, παρακολούθησαν εκπαιδεύσεις σε θέματα όπως παραγωγική διαδικασία τσιμέντου, προϊοντικές κατηγορίες, ποιοτικά κριτήρια τσιμέντου κι άλλα.

Aν θέλετε να συμμετέχετε στα επόμενα προγράμματα επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» της εταιρίας, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και εντός 10 εργάσιμων ημερών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Nέο μέλος;
Συμπλήρωσε τώρα τη σχετική φόρμα συμμετοχής εύκολα και γρήγορα και επωφελήσου από τα μοναδικά προνομία του προγράμματος επιβράβευσης "ΣΧΕΣH ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ".