110 χρόνια Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ

-A +A

Γιορτάζουμε 110 χρόνια δημιουργίας, πρωτοπορίας και κοινωνικής προσφοράς

-

Το 2021 αποτελεί για εμάς χρονιά-ορόσημο. Με υπερηφάνεια γιορτάζουμε 110 χρόνια ιστορίας και επιτυχημένης λειτουργίας, αλλά ταυτόχρονα θέτουμε ακόμη υψηλότερους στόχους για το αύριο. Στόχους που μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στο δρόμο της πρωτοπορίας που έχουμε χαράξει και να δημιουργούμε αξία για τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες μας, την κοινωνία και την εθνική οικονομία.

 

 

Όλα ξεκίνησαν 110 χρόνια πριν σε μια βιοτεχνία στη Δραπετσώνα…

Το 1911 θέσαμε τα θεμέλια ενός μεγάλου οργανισμού που έμελλε να διαμορφώσει την όψη της σύγχρονης Ελλάδας και να καθιερωθεί ως συνώνυμο της βιομηχανικής ανάπτυξης. Από μια μικρή βιοτεχνία στη Δραπετσώνα φτάσαμε μαζί στις 5 ηπείρους και συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, τόλμη και πάθος για δημιουργία.

Στη μακρόχρονη ιστορία μας, είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να αποτελούμε διαρκή πηγή πρωτοπορίας και κορυφαία επιλογήγια τους «άθλους» του κατασκευαστικού τομέα. Με εφόδια την υψηλή τεχνογνωσία και τις αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις μας, πρωταγωνιστούμε σταθερά σε κάθε εμβληματικό έργο που έχει αλλάξει την όψη της χώρας και έχει αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των πολιτών.

 

 

Πρωταγωνιστές, οι δικοί μας «καθημερινοί ήρωες»

Βαδίζοντας στο δεύτερο αιώνα της λειτουργίας μας, οι δικοί μας «ήρωες»παραμένουν σταθερά οι χιλιάδες άνθρωποί μας που εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια με όραμα, θάρρος,επιμονή και αφοσίωση.

Χτίζουμε Μαζί ένα βιώσιμο αύριο

Εδώ και 110 χρόνια παράγουμε, καινοτομούμε και εξελισσόμαστε με προσήλωση στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης, της κυκλικής οικονομίας και της κοινωνικής υπευθυνότητας. Υπηρετούμε έμπρακτα τις αρχές μας και στεκόμαστε με συνέπεια στο πλευρό όλων των Ελλήνων σε κάθε «μικρό και μεγάλο άθλο». Όραμά μας, να χτίσουμε έναν κόσμο διαφορετικό, πιο ανθρώπινο, πιο «πράσινο» και πιο βιώσιμο.

 

 

Επιχειρούμε με υπευθυνότητα και όραμα

Με έμπνευση τον ίδιο τον άνθρωπο και τις αρχές που πρεσβεύουμε, καθώς και με αφορμή την επέτειο των 110 ετών, φέτος εγκαινιάζουμε ένα πολύπλευρο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε περαιτέρω την κοινωνία, να μεριμνήσουμε για το περιβάλλον, να ενδυναμώσουμε την τοπική επιχειρηματικότητα, να στηρίξουμε τους νέους και τα όνειρά τους, να φροντίσουμε για τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, καθώς και να συνεισφέρουμε στη δημόσια υγεία.

 

 

110 χρόνια μαζί, σε κάθε σου άθλο

Με σεβασμό στην παράδοσή μας και με οδηγό το όραμά μας, στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε, να δημιουργούμε, να ξεπερνάμε τα όρια, να εμπνέουμε και εμπνεόμαστε με ένα μόνο σκοπό. Να είμαστε ο πιο πολύτιμος σύμμαχος σε κάθε έργο που αλλάζει την όψη της Ελλάδας. Να είμαστε μαζί, αρωγοί σε κάθε μικρό και μεγάλο άθλο, κάθε συμπολίτη μας. Να είμαστε μαζί, σε κάθε σου άθλο.

back